Állatorvosi rendelő felszereltség

Szent Bernát

A Szent Bernátban átlagon felüli a műszerpark, a felszereltség.

A legtöbb állatorvosi rendelőben megtalálható eszközöket, műszereket nem soroljuk föl, inkább csak azokat, amelyek sok rendelőben nem találhatók meg.

Digitális röntgen

A nagy teljesítményű digitális röntgennel részletgazdag felvételek készíthetők a süntől a bernáthegyiig- a kisállatpraxisban előforduló bármely méretű állatról.

Mindezt percek alatt, vegyszermentesen- környezetbarát módon. Az elkészült felvételeket azonnal továbbítjuk a megadott e-mail címre vagy CD-lemezen adjuk oda a gazdinak- kívánsága szerint.

Ultrahang

A készülék alkalmas a hasüregi szervek méretének, alakjának vizsgálatára. Nélkülözhetetlen segítség a vemhesség megállapításában.

Video otoszkóp

Számítógéphez csatlakoztatható kamera, amellyel nagy nagyításban vizsgálható az állatok külső hallójárata. A vizsgálat során a gazdi  „ élő adásban” láthatja kedvence hallójáratának állapotát. Fotók, videók is készíthetők általa, amelyet kérésre továbbítunk a gazdi e-mail címére.

Vákuumos fülmosó berendezés

Alkalmas az altatott állat hallójáratának gyógyszeres átöblítésére. Sokkal precízebben tisztítható ki a beteg hallójárata ezáltal, mint más eszközökkel. A fülészeti szakrendelés nélkülözhetetlen eszköze.

Szoft lézer készülék

Rendelőnkben két, eltérő teljesítményű szoft lézer készüléket is használunk. Elsősorban nagy kiterjedésű vagy nehezen gyógyuló nyílt sebek kezelésére használjuk, de alkalmas immunstimulációra, vérkeringés javítására is.

A  (magyar!) gyártó képviseleteként is működünk, ezért az érdeklődők számára forgalmazzuk is a készülékeket.  Használata nagyon egyszerű, a gazdik egészségvédelmére, gyógyítására is alkalmas!

Ha szívesen vásárolna saját maga, vagy családtagjai számára szoft lézer készüléket- keressen minket elérhetőségeinken!

 

Vérelemző készülék

Ezzel a készülékkel percek alatt eredményt kapunk a páciens legfontosabb vérparamétereiről. Így a beteg állapota és a prognózis is szinte azonnal felállítható. A készülék a legújabb technológiát használja, az országban csak nálunk található.

Műtéti őrző berendezés

Az altatott betegek alvása sokkal biztonságosabbá válik a használatával.

Méri az altatott betegek vérnyomását, testhőmérsékletét, pulzusszámát, a vér oxigén telítettségét. Nagyban növeli a műtétek biztonságosságát.

A felsorolt eszközökön kívül még jó néhány műszer, készülék segíti a munkánkat. 

Minden arról szól, hogy az Ön kedvence minél nagyobb biztonságban legyen nálunk és minél magasabb színvonalon tudjuk ellátni.

Elérhetőség:

H-P: 9-19, Sz: 9-12, V: 16-19

Cím: 1188, Budapest, Kisfaludy utca 55/a.

Telefon / Fax: (06-1) 295 3085

Email: info@szentbernat.hu

Hétvégi Ügyelet:

2020. szeptember 26-án ügyeletes:

Dr. Berta Krisztián ,telefonszáma: 06 30 267 0360

2020. szeptember 27-én ügyeletes:

Dr. Velovics  József, telefonszáma: 06 70 263 9655

Az ügyelet 8-tól 20 óráig hívható.

Ügyeleti időszakban  állatorvosi ellátást nyújtó intézmények listája:

itt megtalálható.

Aktuális akciók:

Szeptember a fogászat hónapja a Szent Bernátban!

Ingyenes szájhigiéniai állapotfelmérés, továbbá

20 % kedvezmény az ultrahangos fogkő eltávolítás árából!

Kutyáknak Pedigree Denta Stix ajándék!

Gazdik mondták rólunk

Kattintson a képre és töltse le az Ingyenes e-bookot!

Töltse le az ingyenes e-bookot!